| BASKETBALOVÉ HŘIŠTĚ | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Victor Sabbatini
| Předmět: BASKETBALOVÉ HŘIŠTĚ Sun 11 Aug - 18:24 | |
| | |
|
| |
Victor Sabbatini
| Předmět: Re: BASKETBALOVÉ HŘIŠTĚ Sun 11 Aug - 18:31 | |
| Jelikož opět nemá co dělat a rád by ještě nějakou dobu zůstal střízlivý i přesto, že je to podle něj nuda, rozhodne se zajít na čerstvý vzduch a rovnou i potrénovat. Různé sporty ho bavily a vzhledem k tomu, že fotbal se sám hrát nedá a i samotné kopání do míče je o samotě nuda, vydá se k basketbalovému hřišti, které se nachází nedaleko. Na sobě má trochu otrhanější kraťasy a vzhledem k tomu, že je poměrně teplo, tričko neřeší. Aby nevyšel z formy, na hřiště doběhne a jakmile je na míště, začne se míčem strefovat do koše. | |
|
| |
Cory Nigels
| Předmět: Re: BASKETBALOVÉ HŘIŠTĚ Sun 11 Aug - 19:35 | |
| *mohl se venovat necemu uzitecnemu nebo mohl byt nekde v baru nebo dokonce se mohl pripravovat na skolu ale rozhodne se ze po tom co Cate doprovodi domu tak zajde na hriste ktere videl cestou k Cate. Kdyz tam dosel videl tam nejakeho kluka. Na rozdil od nej mel teda normalni obleceni a tak kdyz tam dojde tak zvola* prihraj *znelo mi to tak.. neurozene. Tak barbarsky!* | |
|
| |
Victor Sabbatini
| Předmět: Re: BASKETBALOVÉ HŘIŠTĚ Sun 11 Aug - 19:46 | |
| Hraje si s míčem, jako by byl naprosto normální kluk a je to pro něj příjemná změna. V baru se mu sice líbilo, ale i na jeho vkus tam byl příliš často a být jednou za čas střízlivý se mu nezdá tak špatné. Vzpomene si na časy, kdy si hrál v Itálii na obyčejného kluka a hrál s ostatními fotbal. Jeho rodiče ho sice málem přetrhli po tom, co to zjistili, ale rozhodně mu to za tu zábavu stálo. Jakmile k němu přijde na jeho vkus trochu zvláště oblečený kluk, bez váhání mu přihraje míč. Tak se předveď. Uchechtne se a sleduje ho. | |
|
| |
Cory Nigels
| Předmět: Re: BASKETBALOVÉ HŘIŠTĚ Sun 11 Aug - 20:01 | |
| *jakmile mu ten kluk prihraje mic tak ho chyti a driblovanim to hodi do kose. Bylo to uz dlouho co talhle drzel mic. Naposledy snad jeste kdyz se s ostatnimi princi snazili o pozornost dívek. Cate tam take byla a stejne tak Paul. I kdyz to byl rytir. Vzali ho mezi sebe jen na jeji prani. A tak kdyz trefil kos tak se usmal a prihral jemu* ted ty *kluku* | |
|
| |
Victor Sabbatini
| Předmět: Re: BASKETBALOVÉ HŘIŠTĚ Sun 11 Aug - 20:50 | |
| Sleduje neznámého kluka, jak hodí koš a uznale se na něj podívá. Dobře ty. Podle jeho oblečení by vůbec netypoval, že se trefí již na první pokus. On sám chodil podobně oblečený pouze z donucení, protože dával přednost vlastnímu stylu oblékání. Převezme si od něj míč a z místa hodí koš. Mimochodem, já jsem Victor. Představí se mu a podá mu ruku s nadějí, že se dozví i jeho jméno. | |
|
| |
Cory Nigels
| Předmět: Re: BASKETBALOVÉ HŘIŠTĚ Sun 11 Aug - 21:02 | |
| *kdyz mu pochleboval byl jenom rad a mel to rad. Kdyz on hodi kos z mista tez pokyne havou* pekny hod *zamumla neco jako pochvalu a pak kdyz vidi natazenou ruku tak bez zavahani ruku prijme a celkem silnym stiskem rekne* Cory. *jenom Cory? Co se ti deje? U Cate jsi rekl cele sve jmeno* princ Cory *doda. No aspon neco. Victor. Docela hezke jmeno* jsi odtud? *ha! Snaha o konvezaci? Pekne slaba Cory * | |
|
| |
Victor Sabbatini
| Předmět: Re: BASKETBALOVÉ HŘIŠTĚ Sun 11 Aug - 21:11 | |
| Nad jeho pochvalou se pousměje, ale nijak zvlášť ji nevnímá. Představí se mu a doufá, že on udělá totéž, aby věděl, s kým má tu čest. Takže princátko. Unikne mu, aniž by vůbec chtěl a doufá, že jeho poznámku bude ignorovat. Uvědomuje si, že by nyní měl říct nějakou zdvořilou frázi, jak se při seznamování s urozenými patří, avšak on sám tyhle fráze neměl příliš v lásce a odmítá je říkat, pokud vyloženě nemusí. Ne, pocházím z Itálie a tady jsem sotva týden. Odpoví na jeho otázku. Ty asi taky nebudeš zdejší, že? Uchechtne se. | |
|
| |
Cory Nigels
| Předmět: Re: BASKETBALOVÉ HŘIŠTĚ Sun 11 Aug - 21:16 | |
| *p...p....p....princatko?! Co je to za... dychej Cory...* ano. *jak muze nekdo znesvecovat tak dulezity post ve společnosti?! Pak se ale zamysli. Vetsina lidi by byla u vytrzeni ze potkala prince. Navic on je z Italie! A za par dni se otevira akademie* princ? Rytíř? *zacne hadat. Nemel by, ale v dnesni dobe nikdo neví.* kdepak. Jsem ze Skoska. Mel jsem puvodne byt pristim kralem Anglie ale trun mi vzala sestrenice *pak vezme mic a hodi ho na kos* | |
|
| |
Victor Sabbatini
| Předmět: Re: BASKETBALOVÉ HŘIŠTĚ Sun 11 Aug - 21:25 | |
| Nechápe, proč hádá kdo je a už vůbec nechápe, jak může hádat, že je to princ. Že by měl někdo našprtané královské rody? Napadne ho. On sám sice ani pořádně neví, kdo kde vládne a vlastně ho to ani nezajímá, ale věří, že by se nějaký idiot o to vázně mohl zajímat. Mám lhát? Vlastně tenhle cvok taky jde na akademii, takže se tam stejně potkáme. Jsem princ. Prohodí, jako by se za to měl stydět. Buď rád ne? Starosti jdou mimo tebe. Usměje se na něj, když mu sdělí, že ho vysvobodila sestřenice a nechápe, proč to říká tónem, jako by to bylo něco špatného. Vezme si míč a hodí koš. | |
|
| |
Cory Nigels
| Předmět: Re: BASKETBALOVÉ HŘIŠTĚ Sun 11 Aug - 21:53 | |
| *princ! Nadšeně na nej koukne jak kdyby potkal bratra a usmeje se. Princ Victor... Victor...* no jiste pan Sabbatini! Moc rad vas vidim! Byli jste s vasim otcem u nas na navsteve a muj otec vam daval myslim whiskey ze ano? *pokud neco tak ma excelentní paměť. A toro tu jenom usvedcilo.* samozrejme ze je to mrzute. Vite jakou rozlohu ma Anglie a jakou Skotsko? Kdyby nebyla moje matka a matka Cate sestry mohli jsme jiz utvořit kompletni Velkou Britanii. *pak si vezme mic a hodi ho na kos.* | |
|
| |
Victor Sabbatini
| Předmět: Re: BASKETBALOVÉ HŘIŠTĚ Sun 11 Aug - 22:09 | |
| *Jeho reakce ho vyloženě překvapí.* /Kristepane. Kam jsem se to dostal?/ Jo, já vás také moc rad vidim. *Uchechtne se.* A když teď budeme spolužáky, nemohli bychom si tykat? *Navrhne, protože vykání ho vyloženě vytaci.* Jistě. Musím říci, ze mate snad nejlepší whisky, kterou jsem kdy pil. *Usmeje se a je rad, ze mluví aspoň o mečem, co je mu blízkého.* Doufám, ze se mebudeme zrovna teď bavit o politice. *Poznamena. Přišel si zacházet s míčem aby se odreagoval a ne poslouchal kecy, které musí poslouchat denně.* Mimochodem, není ti to oblečení trochu nepohodlné? *Zeptá se, protože pro nej bylo nošení podobného oblečení horor.* | |
|
| |
Cory Nigels
| Předmět: Re: BASKETBALOVÉ HŘIŠTĚ Mon 12 Aug - 9:22 | |
| *ach ti nevzdelani princove!* jiste. Muzeme. Vsak budeme spoluzaci. *v duchu protoci oci. Tenhle by jiste potreboval alespon zaklady slusneho chovani* jsem rad ze ti chutnala whiskey. *dava mu sakra zabrat aby mu nezačal vykat* toto obleceni... *zamysli se Cory... stoji pred tebou princ ktery nrma o princovani nejmensi znamky* ...ano je takove nepohodlne. Nejradeji nosim trochu volnejsi... veci. *uz by malem rekl oblek* i kdyz oblek ma take sve kouzlo. Obzvlaste na divky *v tom mel pravdu.* | |
|
| |
Victor Sabbatini
| Předmět: Re: BASKETBALOVÉ HŘIŠTĚ Mon 12 Aug - 9:43 | |
| *Dává mu opravdu zabrat, aby na sobě nedal své zoufalství znát, ale i tak má sto chutí jít se odstřelit.* /Jestli se s tímhle ve škole budu vídat každý den, tak to nedám ani náhodou./ Myslím, že vy ve Skotsku mate snad tu nejlepší whiskey na celém světě. *Poznamená a poslouchá jeho názor na své oblečení, které by si dobrovolně jen tak neoblekl.* Není zbytečné být ve městě takhle oblečený? Navíc, zrovna teď se nacházíš na basketbalovem hřišti. *Pokrčí rameny.* Některým dívkám se obleky sice líbí, avšak prave proto by jim to mělo být trochu vzácné, aby to neměli na očích každý den. *Sdeli mu svou teorii.* | |
|
| |
Cory Nigels
| Předmět: Re: BASKETBALOVÉ HŘIŠTĚ Mon 12 Aug - 9:49 | |
| *pousmeje se* to ano. Nicmene jsem tak uplne nemel v planu jit sem ale videl jsem to cestou. *pokrci rameny a pak hodi kos* mas divku Victore? *ne ze by ho to zajimalo ale vsak vime* pokud ano, tak vis ze jedine kdyz je kluk oblekany nejlepe hlavne kdyz jde za ni, tak vi ze si u ni brzy ziska obdiv a hlavne, ta divka pak nebude chodit jako hastros... coz je to nejhorsi co muze byt. Princezna a nestara se o sebe *protoci oci jak ldyby to melo byt neco neslychaneho.* nerikam ze musi vzdy vyjit jak z modniha mola ale na nejake prochazky ci nekam na verejnost by mela. *sdeli mu on zas svou teorii* | |
|
| |
Victor Sabbatini
| Předmět: Re: BASKETBALOVÉ HŘIŠTĚ Mon 12 Aug - 10:01 | |
| *Pousmeje se nad způsobem, kterým se zde ocitl.* /Takže sis rekl, tenhle kluk vypadá v pohodě, co takhle zkusit z nej svou mluvou a vším ostatním udělat něco, co být ani trochu nechce?/ *Predstavi si, co by řekl, avšak raději pouze prikyvne a snaží se s nim nějakým způsobem vyjít.* Ne, nemám dívku. Ty ano? *Zepta se ho zvědavá stejnými slovy, jako použil on.* A já nepotřebuji chodit s princeznou. Titul je to poslední, co by mě u holek zajímalo. *Uchechtne se, ale tak nějak souhlasí sice s tím, ze by dívka o sebe měla umět pečovat.* Hele, mám pro tebe otázku. *Začne trochu opatrně, aby ho příliš nenastval.* Mohl by ses aspoň na chvíli začít chovat, jak normální kluk? *Zepta se s naději, ze by aspoň na chvíli s nim se koho chovat normálně.*
| |
|
| |
Cory Nigels
| Předmět: Re: BASKETBALOVÉ HŘIŠTĚ Mon 12 Aug - 15:16 | |
| *pousmeje sea poskrabe se na hlave* ne. Nemam divku Victore. *snad jako kdyby to pro nej bylo citlive tema. Pak nad jeho poznamkou se usklibne. Jak jako normalne? Jako on? Chova se on normálně a dle jakeho kodexu? To se mam chovat jako on? To mam jako rikat 'hrj brasko jak je? Ou je?'to prece po me nikdo memuze chtit! Snad mam nejake chovani!* | |
|
| |
Victor Sabbatini
| Předmět: Re: BASKETBALOVÉ HŘIŠTĚ Mon 12 Aug - 15:38 | |
| Začíná mít chuť mu za ten jeho styl vyjadřování fláknout. Byl rád, že má aspoň na chvíli od podobných otravností pokoj, dokud nebude zavřený na akademii a najednou se přiřítí někdo jako on a začne mu vše připomínat. Opravdu? Zeptá se, jako by ho překvapovalo, že zrovna někdo jako on bude nezadaný. Jako by s někým takovým někdo vydržel dýl jak pár minut. Pomyslí si a ve výsledku by ho spíše překvapovalo, kdyby si našel někoho, kdo by jeho formální způsob vyjadřování snášel. Uvolni se. Poradí mu. Nechceš třeba zajít do baru? Navrhne, protože sám moc dobře ví, že alkohol pomáhá k uvolnění ze všeho nejvíce. | |
|
| |
Cory Nigels
| Předmět: Re: BASKETBALOVÉ HŘIŠTĚ Mon 12 Aug - 17:53 | |
| *vytresti oci pri slove bar. Nema na to moc dobre vzpominky. Zavrti hlavou* nemyslim si ze je to dobry napad. Nezlob se na me Victore nicmene to misto neni nic pro me. Snad treba priste. *snazibse z toho vymluvit a dokonce i couva* verim a priznavam ze jsi jiste mnohem lepsi ba urcite nejlepsi v barovani tak toto misto ti milerad predam. *usmiva se nervozne* | |
|
| |
Victor Sabbatini
| Předmět: Re: BASKETBALOVÉ HŘIŠTĚ Mon 12 Aug - 18:05 | |
| Doufá, že by se aspoň v baru mohl uvolnit a oni by mohli vést konečně aspoň trochu normální konverzaci. Proč? Jedna sklenička něčeho ještě nikoho nezabila. Pokouší se pochopit, proč se jeho pozvání do baru tak brání. Víš, já tě nechápu. Konečně máš příležitost se trochu bavit, hodit starosti královské rodiny aspoň na chvíli za hlavu a ty stále zůstáváš tak příšerně upjatý. Zavrtí nechápavě hlavou a všimne si jeho nrvózního úsměvu, avšak nechápe jeho důvod, protože své pozvání do baru myslel pouze v dobrém. | |
|
| |
Cory Nigels
| Předmět: Re: BASKETBALOVÉ HŘIŠTĚ Mon 12 Aug - 18:50 | |
| Opravdu se nezlob Victore nicmene to opravdu neni nic pro me. *mozna kdyby byl nejaka pekna divka. Mozna by se i nechal premluvit ale takhle ne. Navic byl podrazdeny kvuli tomu jak potkal Cath.* vis co? Hele hezka hra. Nekdy bychom si na skole meli zahrat. *mrkne na nej a usmeje se a nasledne se radeji otoci a behem dobehne k autu* | |
|
| |
Victor Sabbatini
| Předmět: Re: BASKETBALOVÉ HŘIŠTĚ Mon 12 Aug - 18:58 | |
| Dobře, dobře. Rozumím. Přikývne, protože ho skutečně nemá v plánu přesvědčovat. Jasně, někdy si určitě zahrajem. Pokud to tedy nebude pod tvoji princovu úroveň. Rýpne si do něj. Tak se uvidíme ve škole. Řekne na rozloučenou tónem, jakoby se na to těšil, přestože se mu to zdá jako to nejhorší, co se mu může stát. Chvíli si ještě pohrává na hřišti a nakonec i on odejde. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: BASKETBALOVÉ HŘIŠTĚ | |
| |
|
| |
| BASKETBALOVÉ HŘIŠTĚ | |
|